Nota Kaki

Salam Semua,
Blog ini masih dlm pembinaan.. jadi kalau blog ni macam tak semenggah tu mintak mahap lahh ye.. :D sy akan perbaiki blog ini dr semasa ke semasa.. kalau ada apa2 pertanyaan, boleh emel ke : azzahra.eleganza@gmail.com okeyhh.. :)

Kami akan measukkan pelbagai stok baru dari semasa ke semasa, utk permulaan, kami jual tudung dan shawl... coming up next ---->> telekung, eksesori, purse, kain ela dan mcm2 lg! sentiasa ikut update kami utk new items!~~
Friday, January 21, 2011

Inner - Macam2 ada U Olss!~~ :P

Assalamualaikum! :) Haaa U olsss, orang kata kalau dah pakai shawl segala nih macam tak lengkap lah kan if u olss tak ada inner, paling kurang pon mesti ada satu kan.. jadi hari ni sy ada beberapa jenis Inner yang boleh u olss gayakan dengan shawl, pashmina atau dengan outer syiria kan.. mana tahu nak tukar selera gituuu.. 

inner ni sesuai untuk banyak event.. tak kisahla nak pergi kuliah ke, nak pergi kerja ke, nak pergi praktikum ke, nak pergi dating ke.. ehhh.. :P heheh.. semua boleh u olsss.. Nak pergi diner pon kelasss jugekkk.. begituuu. :P Kalau berminat atau ada sebarang pertanyaan, seperti biasa anda boleh emel kepada sy di azzahra.eleganza@gmail.com :)


Inner Neck
Meterial : Cotton 
Kainnya nipis, tidak panas dan selesa dipakai
Harga Asal : RM15
Harga Promosi : Rm12

IN 1 - Sold (Umie) Inner Plain
Meterial : Cotton 
Kainnya nipis, tidak panas dan selesa dipakai
Harga Asal : RM10
Harga Promosi : Rm8


IC 1 - Available
IC 2 - Available
IC 3 - Sold (Nabilah)
IC 4 - Available
IC 5 - Sold (Umie)
IC 6 - Sold (Unie)
 Inner Layer
Meterial : Lycra
 tidak panas dan selesa dipakai
Harga Asal : RM20
Harga Promosi : Rm17


 IL 1 - Available
IL 2 - Available
IL 3 - Available
IL 4 - Sold (Ain)
 IL 5 - Available


 

 Untuk inner layer ni, u ollss boleh pakai dengan dua cara, sama ada nak pakai yg tak ada layer mcm pic sebelah kiri, atau u olss nak pakai dengan layer pada pic sebelah kanan.. dua2 olso can maaa.. ikut kesukaan hati u olss.. hehe.. ada org dia suka pelbagaikan sesuatu benda tu, so tak la asyik sama jek kan.. begituuuu.. :D Inner Awning
Meterial : Cotton
 tidak panas dan selesa dipakai
Harga Asal : RM15
Harga Promosi : Rm12IA 1 - Available
IA 2 - Available
IA 3 - Available
IA 4 - Available
IA 5 - Sold (Umie)Terima Kasih  kerana membeli dengan Azzahra Eleganza,
Kepuasan Anda Keutamaan Kami! :)


No comments:

Post a Comment